Keep It Clean Day Nijmegen: samen zwerfafval opruimen

Ook in Nijmegen houden we De Keep It Clean Day (KICD) op 21 september 2012. We proberen met zoveel mogelijk mensen samen zwerfafval op te ruimen om de omgeving daarna schoon te houden! Op die datum ruimt Nederland en ook Duitsland zwerfafval op. Goed voor het milieu (hoewel voorkomen natuurlijk beter is). We gaan er voor Nijmegen op de kaart te zetten als schone stad en voor een opgeruimd gevoel.Pre-actie KeeptCleanDay op De Kaaij Nijmegen Foto Marianna Bakker

Op deze website van Keep it Cleand Day Nijmegen vind je:

  • informatie, updates of over de acties
  • een kaartje met schoonmaak acties in Nijmegen

Eigen actie of samen zwerfafval ruimen?

Iedereen kan een een eigen actie starten individueel met buren, vrienden, clubgenoten of een gelegenheidsgroepje. Samen opruimen is leuker. Combineer het bijvoorbeeld met een Burendag. Wij hopen dat op zoveel mogelijk locaties in de stad het zwerfafval wordt opgeruimd. Meld jouw actie aan.

Het KICD-team Nijmegen gaat op 21 september natuurlijk ook zwerfafval aan- en oppakken. Het Groen Hert doet met ons mee. Geplande start: 15.00 uur vanaf het Marieke beeld op de Grote Markt. Plan: Gezellige gezamenlijke afsluiting op De Kaaij, Lindenberghaven onder aan de brug.

Op deze website van Keep it Cleand Day Nijmegen vind je:

Fotografeer, film en tweet e.d. over de voorbereiding en je zwerfaval opruimactie met #KICD #Nijmegen. Zo kun je ook anderen attenderen en enthousiasmeren en doen misschien meer mensen mee voor een ‘schoon’ Nijmegen en een opgeruimd gevoel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s