About Keep It Clean Day

Keep It Clean Day en Let’s do it

Nijmegen heeft een eigen KICD-team, maar het is allemaal begonnen In Estland. Mensen van de Estlandse organisatie ‘Lets’s do it’ hebben op 3 mei 2008 het hele land opgeruimd. De Estlandse organisatie ‘Let’s Do It!’ heeft een nieuw plan bedacht: In zes maanden tijd de hele wereld opruimen! Tussen 24 maart en 25 september 2012 vinden er overal op de wereld gezamenlijke ‘Clean Up Days’ plaats. Zwerfaval opruimacties die één dag duren en waaraan zoveel mogelijk mensen deelnemen. Wereldwijd!
Op vrijdag 21 september maken we met z’n allen Nederland en Duitsland een stukje schoner. Frankrijk en België ruimen 22 september op. De vier landen samen vormen een stukje aarde van bijna 1 miljoen vierkante kilometer en zijn het woongebied van ruim 170 miljoen mensen! Zie verderop links naar meer informatie.

Keep It Clean Day – team in Nijmegen

Nijmegen heeft een enthousiast KICD-team dat via social media en persoonlijke contacten en netwerken zoveel mogelijk mensen wil stimuleren om op 21 september zwerfafval aan- en op te pakken. Word jij ook een ZAP-er?: ZwerfAfvalPakker!

Keep It Clean Day 30 aug 2012 aanloop 21 sept foto Gerard Verschooten De Kaaij Nijmegen

De Kaaij Nijmegen. Foto: Gerard Verschooten

Het KICD-team Nijmegen heeft op 30 augustus een pré-opruimactie georganiseerd: Keep De Kaaij Clean met leerlingen van de Petrus Canisius school en de Kinderopvang Rijk van Nijmegen.’Mogen we dit vaker doen vroegen leerlingen?” Jong geleerd, oud…
Praat mee en lees laatste berichten en Twitter: Keep It Clean Day. Fotografeer, film en tweet met hashtag  #KICD #Nijmegen.
Voor meer achtergrondinformatie en landelijke acties: Keep It Clean Day
Video Estland opruimactie
Website: Let’sdoit, wereldwijde opruimactie
Video: World Cleanup 2012

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s